Idrott Idrott En webbplats i KFUK-KFUM-nätverket

Translate

Riksmästerskap (RM)

capoeria_andreaskarlsson

Varje år arrangerar vi KFUMs Riksmästerskap (RM) i en rad olika idrotter. Beroende på intresse och engagemang från våra föreningar arrangeras RM på olika platser i landet.

Idén med RM är att dels genomföra tävlingen på ett sätt som är i linje med KFUK-KFUMs idéer samt dels att det ska vara en bra mötesplats för unga människor. Därför försöker vi få med gemensam middag, utbildningar osv. Vissa RM innehåller stort antalet matcher och gör det svårt att få plats med gemensamma aktiviteter – men det är något som vi verkligen försöker få till.

I samband med RM delas det ut tex t-shirts, vattenflaskor, nyckelband och liknande till alla deltagare. Man ska också kunna hitta olika broschyrer om KFUM samt diverse annan informationsmateriel.

Arrangören och KFUM idrottsförbund ser tillsammans till att följa de föreskrifter som finns för att skapa ett arrangemang av hög kvalitét. Exempel på sådant material är Åtgärdskalender för RM-arrangör, Krisplan och Utvärdering av RM-arrangör.

Anmälningar och information angående RM sprids via vår hemsida och e-post direkt till de berörda föreningarna och idrotterna.

Vill du engagera dig i våra Riksmästerskap? Tveka inte att kontakta oss.